Entrem-hi | 108 h de formació en jardineria i manteniment
14680
post-template-default,single,single-post,postid-14680,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

108 h de formació en jardineria i manteniment

11:24 17 January a Notícies, Nou Verd
0 Comentaris

Aquest dimarts va inicar la formació d’operacions auxiliars per al manteniment de jardins, parcs i zones verdes. Un total de 21 alumnes, 6 dels quals ja treballen actualment a Nou Verd, s’han inscrit en aquest curs de 108 h teòrico-pràctiques. El programa inclou coneixements bàsics com el manteniment del sòl, la sega i la regeneració de la gespa, el desbrossat, la poda, el retall de bardisses, la plantació de flors i plantes i el manteniment de reg. A més, contempla un bloc de 40 h de pàctiques en que els alumnes podran integrar-se dins d’un dels equips de treball de Nou Verd.

Aquest programa permetrà a Nou Verd generar una bossa de treballadors formats per la pròpia empresa, ja que els formadors són caps d’equip de la casa, cosa que facilitarà la selecció de personal en cas de requerir cobrir o incorporar algun lloc de treball.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari