Entrem-hi | Cooperativisme a les escoles
Les cooperatives del Grup Entrem-hi participen en diferents projectes de promoció del cooperativisme a les escoles de Vilafranca del Penedès. Aquest mes d'octubre, alumnes de diferents escoles del municipi visiten les instal·lacions d’Entrem-hi per conèixer la realitat cooperativa. Aquesta és una activitat impulsada en el marc del programa Aracoop de promoció cooperativa de la Generalitat de Catalunya i també de l’Ajuntament de Vilafranca. En aquestes sessions s’explica als joves els principis cooperatius, que es resumeixen bàsicament en la democràcia política i econòmica, la participació i la implicació. També es parla dels orígens de Nou Verd i Nou Set, que van néixer de la mà de cinc persones amb especials dificultats que eren a l’atur i que, de manera col·lectiva i cooperativa, van impulsar aquestes organitzacions que avui dia tenen una trajectòria de més de vint anys i que dónen feina a més de dues-centes persones.
cooperativisme, cooperativa, inserció social, nou verd, nou set, entrem-hi
14388
post-template-default,single,single-post,postid-14388,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Entrem-hi apropa el cooperativisme a les escoles

09:16 18 October a Entrem-hi, Notícies
0 Comentaris

Les cooperatives del Grup Entrem-hi participen en diferents projectes de promoció del cooperativisme a les escoles de Vilafranca del Penedès. Aquest mes d’octubre, alumnes de diferents escoles del municipi visiten les instal·lacions d’Entrem-hi per conèixer la realitat cooperativa. Aquesta és una activitat impulsada en el marc del programa Aracoop de promoció cooperativa de la Generalitat de Catalunya i també de l’Ajuntament de Vilafranca.

En aquestes sessions s’explica als joves els principis cooperatius, que es resumeixen bàsicament en la democràcia política i econòmica, la participació i la implicació. També es parla dels orígens de Nou Verd i Nou Set, que van néixer de la mà de cinc persones amb especials dificultats que eren a l’atur i que, de manera col·lectiva i cooperativa, van impulsar aquestes organitzacions que avui dia tenen una trajectòria de més de vint anys i que dónen feina a més de dues-centes persones.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari