Entrem-hi | 15 persones milloren les opcions de treballar aquest estiu amb el curs de cambrer/a de pis
Des de finals de febrer, s’ha dut a terme una formació especialitzada en cambrer/a de pis, en el marc del programa de millora de la ocupabilitat Junts trenquem el cercle, impulsat pel Grup Cooperatiu d’empreses i entitats, Entrem-hi, de Vilafranca del Penedès. Un total de quinze persones, catorze dones i un home, en situació d’atur i vulnerabilitat social i procedents dels municipis de Sant Sadurní d’Anoia, Vilafranca del Penedès i Santa Margarida i els Monjos, han participat a la formació. El curs, programat per acabar coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu, ha constat de 92 hores teoricopràctiques, que s’han realitzat a les instal·lacions de l’Escorxador de Vilafranca del Penedès, i 80 hores de practiques formatives no laborals en empreses del sector hoteler del Penedès i Garraf. En aquest sentit, cal destacar la implicació de l’Hotel Bàsic, Hotel Domo, Hotel Calipolis, Casa Torner i Güell, Hotel Melià Sitges,Hotels Subur i Subur Marítim (Grup Matas Arnalot), Hotel Estela, Atenea Park de Vilanova, Hotel Capri,Hotel Ricard i Hotel Avenida Sofia, que han col·laborat cedint espais de pràctiques i/o sessions teòrico pràctiques a les seves instal·lacions. El passat divendres 6 de maig, es va celebrar el tancament del curs, al qual hi van assistir representants de les entitats i administracions que hi han donat suport. Durant l’acte, participants i formadors van explicar, amb un fort component emotiu, tot el que aquesta formació els ha aportat no només a nivell professional,sinó també personal. Aquesta formació ha comptat amb el suport de l’ADEPG (Associació d’Empresaris del Garraf i el Penedès),la UEP (Unió Empresarial del Penedès), el Gremi d’Hostaleria de Sitges i els ajuntaments dels municipis dels/les participants. Entrem-hi destaca l’èxit del programa i preveu organitzar-ne una segona edició l’any que ve pel fet que, després de la realització de les practiques, gairebé el 50% dels alumnes han aconseguit inserir-se al món laboral.
junts trenquem el cercle, feina, oportunitats
13789
post-template-default,single,single-post,postid-13789,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

15 persones milloren les opcions de treballar aquest estiu amb el curs de cambrer/a de pis

14:49 09 May a Entrem-hi, Junts trenquem el cercle!, Notícies
0 Comentaris

La formació, impulsada pel programa Junts Trenquem el Cercle, ha comptat amb la implicació de 10 hotels del Penedès i el Garraf

Des de finals de febrer, s’ha dut a terme una formació especialitzada en cambrer/a de pis, en el marc del programa de millora de la ocupabilitat Junts trenquem el cercle, impulsat pel Grup Cooperatiu d’empreses i entitats, Entrem-hi, de Vilafranca del Penedès. Un total de quinze persones, catorze dones i un home, en situació d’atur i vulnerabilitat social i procedents dels municipis de Sant Sadurní d’Anoia, Vilafranca del Penedès i Santa Margarida i els Monjos, han participat a la formació.

El curs, programat per acabar coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu, ha constat de 92 hores teoricopràctiques, que s’han realitzat a les instal·lacions de l’Escorxador de Vilafranca del Penedès, i 80 hores de practiques formatives no laborals en empreses del sector hoteler del Penedès i Garraf. En aquest sentit, cal destacar la implicació de l’Hotel Bàsic, Hotel Domo, Hotel Calipolis, Casa Torner i Güell, Hotel Melià Sitges,Hotels Subur i Subur Marítim (Grup Matas Arnalot), Hotel Estela, Atenea Park de Vilanova, Hotel Capri,Hotel Ricard i Hotel Avenida Sofia, que han col·laborat cedint espais de pràctiques i/o sessions teòrico pràctiques a les seves instal·lacions.

El passat divendres 6 de maig, es va celebrar el tancament del curs, al qual hi van assistir representants de les entitats i administracions que hi han donat suport. Durant l’acte, participants i formadors van explicar, amb un fort component emotiu, tot el que aquesta formació els ha aportat no només a nivell professional,sinó també personal.

Aquesta formació ha comptat amb el suport de l’ADEPG (Associació d’Empresaris del Garraf i el Penedès),la UEP (Unió Empresarial del Penedès), el Gremi d’Hostaleria de Sitges i els ajuntaments dels municipis dels/les participants. Entrem-hi destaca l’èxit del programa i preveu organitzar-ne una segona edició l’any que ve pel fet que, després de la realització de les practiques, gairebé el 50% dels alumnes han aconseguit inserir-se al món laboral.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari