Entrem-hi | 2019 amb un èxit d’inserció del 62% en les practiques laborals
14957
post-template-default,single,single-post,postid-14957,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

2019 amb un èxit d’inserció del 62% en les practiques laborals

2019 amb un èxit d’inserció del 62% en les practiques laborals

09:21 31 January a Entrem-hi, Formació, Notícies
0 Comentaris

Entrem-hi ha format el 2019 a 146 alumnes, amb un èxit d’inserció del 62% en les practiques laborals.

En el marc de les accions de millora de la ocupació, el Grup Entrem-hi, ha realitzat durant el 2019 un total de 2545 hores de formació, per a un total de 146 alumnes en una dotzena d’accions formatives per a persones amb malaltia mental, discapacitat intel·lectual i/o vulnerabilitat social.

Entrem-hi, grup cooperatiu d’inserció laboral, té com a objectiu principal promoure accions de millora de la ocupabilitat de persones amb vulnerabilitat social. Aquest darrer any, ha ofert una dotzena de formacions diferents, en quatre eixos de treball:

  • Formació prelaboral o d’iniciació al treball
  • Preparació a la formació certificada
  • Formacions professionalitzadores (Industria alimentaria, atenció al públic, consergeria, neteja, auxiliar jardineria …)
  • Formacions d’orientació laboral

Totes elles han estat formacions enfocades a millorar les competències transversals, instrumentals o tècniques dels participants i així promoure una millora de la seva ocupabilitat.

L’ impacte de les accions formatives del Grup Entrem-hi al 2019 han permès formar-se a 146 persones de la Vegueria del Penedès, en un total de 2.545 hores lectives,  realitzant 1.404 hores de practiques laborals en 12 empreses del territori.

El 62 % dels participants de les pràctiques laborals ha assolit una inserció laboral i la valoració mitja de l’alumnat ha estat de 3.4/4, una valoració més que notable en aquest tipus d’ accions.

En destaca la “Formació d’ Operari/a d’ Industria Alimentària”, que ha estat un èxit de participació i valoració i amb la que s’ ha assolit un 88 % d’ inserció a la finalització de l’ acció formativa i les practiques.

Empreses locals com Cafès Novell, La Granja Foods, Xarcuteries Anton, La Torre del Gall i Càrniques Massó entre d’altres han participat en aquesta accions formatives. Totes elles formen part de la Xarxa d’ empreses i entitats Socialment Responsables del Grup Entrem-hi, sense les quals aquests èxits no serien possibles

Aquests resultats reforça l’aposta d’ Entrem-hi per les formacions a mida, el contacte continu amb el teixit empresarial i creant xarxa amb les empreses i entitats del Penedès, detectant les seves necessitats i adaptant les formacions.

En breu, Entrem- hi disposarà del nou calendari d’ accions formatives 2020.

Per a més informació, consultes i inscripcions, es pot trucar al 93 890 47 32 o bé enviar un correu electrònic a acollida@entrem-hi.com

Pots llegir l’article ha publicat RTV Vilafranca i a Què de Nou.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari