Entrem-hi | 250 plantes aromàtiques i una alzina per commemorar els 20 anys de Nou Verd
13463
post-template-default,single,single-post,postid-13463,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

250 plantes aromàtiques i una alzina per commemorar els 20 anys de Nou Verd

07:18 22 April a Entrem-hi, Nou Verd
0 Comentaris

El passat dissabte 18 d’abril va tenir lloc a la muntanya de Sant Jaume de Vilafranca del Penedès, una plantada popular per celebrar els 20 anys de la fundació de la Cooperativa Nou Verd. A l’acte s’hi van reunir famílies dels treballadors i altres ciutadans que també van voler participar del matí festiu i de natura.

Més 250 plantes aromàtiques (romaní i farigola) i una alzina van ser plantades per commemorar l’aniversari i per recordar a un company que ens va deixar darrerament. Amb aquesta acció, Nou Verd també va contribuir a la recuperació de l’espai de la muntanya de Sant Jaume, actualment gestionat per la Cooperativa Nou Set. En acabar, es va fer un aperitiu per a tots els participants.

Recordem que sota l’eslògan “20 anys de serveis amb valor, 20 anys donant oportunitats a les persones i 20 anys de compromís amb el territori” s’han organitzat un seguit d’actes, repartits al llarg de l’any, per celebrar l’aniversari amb el conjunt de la població. Passat l’estiu (a l’octubre) es farà una exposició fotogràfica retrospectiva, que anirà acompanyada de breus relats vitals sobre l’experiència de treball a Nou Verd. També es presentarà un llibre sobre la història d’aquest centre especial de treball. Finalment, a l’hivern, hi haurà una festa de cloenda.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari