Entrem-hi | 5 propòsits de Nou Verd per aquest 2018
14438
post-template-default,single,single-post,postid-14438,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

5 propòsits de Nou Verd per aquest 2018

10:48 17 January a Notícies, Nou Set
0 Comentaris

El president de Nou Verd, Xavi Vallès (@xavinglada), explica cinc propòsits que el Consell Rector de la cooperativa es proposa aconseguir durant aquest 2018:

1. Oferir més llocs de treball al col·lectiu amb diagnòstic de salut mental:  seguir buscant noves oportunitats de negoci que ens permetin oferir més feina a més persones amb discapacitat, especialment aquelles que tenen un diagnòstic de salut mental ja que són el col·lectiu amb discapacitat amb més atur amb només un 16% de persones ocupades.

2. Renovar el pla estratègic: el Pla Estratègic ens ha d’ajudar a construir aquest nou projecte, i com que volem que tothom l’entengui i treballi per fer que les idees esdevinguin fets, volem treballar des de la participació i sobretot, el coneixement i l’empeny dels socis i treballadors de Nou Verd, i fer d’aquest un dels eixos principals de la nostra estada al Consell Rector.

3. Consolidar el Nou Grup Entrem-hi: volem que es consolidi el grup cooperatiu que uneix les dues cooperatives com un grup fort i referent de la inserció laboral dels col·lectius amb especial vulnerabilitat en el territori.

4. Ampliar la base social de la cooperativa i augmentar el sentiment de pertinença del soci de Nou Verd: consolidar el creixement de la base social de la cooperativa i aconseguir que encara més treballadors actuals es facin socis i participin activament en la construcció i millora del projecte cooperatiu.

5. Seguir millorant la qualitat de la nostra feina: a través de sistemes ISO i de formació interna dels nostres treballadors.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari