Entrem-hi | 8 dels 25 participants a les formacions de l’últim trimestre del 2018 han trobat feina
14692
post-template-default,single,single-post,postid-14692,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

8 dels 25 participants a les formacions de l’últim trimestre del 2018 han trobat feina

8 dels 25 participants a les formacions de l’últim trimestre del 2018 han trobat feina

16:24 23 January a Entrem-hi, Formació, Notícies, Nou Set, Nou Verd
0 Comentaris

Aquest matí, a les instal·lacions de la Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, s’ha celebrat l’acte de cloenda de les formacions d’operari d’indústria càrnica i auxiliar de xarcuteria, comerç i consergeria, que s’han dut a terme durant els mesos d’octubre i novembre i que, amb la realització de les pràctiques no laborals, s’han allargat fins a finals del 2018.

De les 29 persones que van iniciar les formacions, 25 les han finalitzat i 8 ja han trobat feina.

Aquestes accions formatives són la resposta a la baixa oferta en aquests àmbits i a la demanda creixent per part de les persones en situació de recerca de feina que s’atenen des d’Entrem-hi. Per tal que aquests cursos que siguin el màxim de profitosos per als alumnes, s’ha comptat amb la col·laboració d’empreses i entitats que han aportat la seva expertesa en el disseny del programa formatiu i durant algunes de les sessions i/o han cedit espais de pràctiques per als participants. En el cas de xarcuteria, s’ha treballat de la mà de Xarcuteries Antón i Xerigots; el de comerç amb Sprinter, Roba Amiga, Ca la Madrona i Cal Vicentó i el de consergeria, amb la Societat El Casal i amb la nostra cooperativa Nou Set.

El número d’insercions es valora força positivament, de manera que des de l’Àrea d’Atenció a les Persones es seguirà apostant pel disseny de programes formatius curts i concrets, de tipus teòrico-pràctics i en xarxa amb empreses i entitats del territori.

 

 

No hi ha comentaris

Escriure un comentari