Entrem-hi | Accions formatives per aquest mes de febrer! Inscriu-t’hi!
13717
post-template-default,single,single-post,postid-13717,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Accions formatives per aquest mes de febrer! Inscriu-t’hi!

15:02 27 January a Entrem-hi, Formació, Junts trenquem el cercle!
0 Comentaris

Us presentem algunes de les propostes formatives per aquest mes de febrer:

  • Formació en interpretació de plànols

El proper dim arts 2 de febrer tindrà lloc a la Delegació del Col·legi d’Aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l’Alt Penedès, una sessió formativa sobre la interpretació de plànols. Aquesta formació, impartida per persones del mateix Col·legi, va destinada a les persones vinculades al projecte Vilafranca Inclusió i també a totes aquelles a qui encaixi segons el seu itinerari d’inserció. La sessió serà de dues hores, de 17 a 19 h.

Aquesta formació és possible gràcies a la col·laboració de la Delegació del Col·legi d’Aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l’Alt Penedès i al suport de la UEP.

  • Xerrada informativa sobre la borsa de treball de l’ADEPG

L’Associació d’empresaris ADEPG impartirà una xerrada informativa sobre el funcionament de la seva pròpia borsa de treball. Aquesta formació va destinada a persones en recerca de feina i que tenen alguna vinculació amb Entrem-hi. Serà el proper dijous 4 de febrer a les instal·lacions del Servei Pre Laboral de Nou Verd. Conèixer de primera mà com donar-se d’alta en aquesta borsa de treball, pot ser de gran utilitat! Aprofita-ho i inscriu-t’hi! (Places limitades).

  • Curs de cambrer/a de pis

Entrem-hi posa en marxa un curs de cambrer/a de pis degut a la forta demanda d’aquest perfil en època estival. El curs començarà el proper 15 de febrer, s’allargarà fins el 15 d’abril i s’impartirà de dilluns a divendres en horari de matins. A més, el curs inclou 80 h de pràctiques no laborals en empreses.

Aquest curs està subvencionat per a persones vinculades a Entrem-hi.

Per a més informació i/o inscripcions, pots trucar a les oficines d’Entrem-hi al 93 890 47 32 o bé enviar un correu electrònic a cleal@entrem-hi.com. 

Descarregar el cartell

 

No hi ha comentaris

Escriure un comentari