Entrem-hi | Aquest Sant Jordi, roses amb valor!
13485
post-template-default,single,single-post,postid-13485,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Aquest Sant Jordi, roses amb valor!

14:28 22 April a Entrem-hi, Junts trenquem el cercle!, Nou Set, Nou Verd, Servei Pre Laboral
0 Comentaris

Enguany Entrem-hi ha preparat un Sant Jordi diferent amb l’eslògan “Aquest Sant Jordi, roses amb valor!” per incentivar la compra de roses a la nostra entitat, que s’ofereixen amb l’objectiu de recaptar fons pels projectes socials que estem promovent. El Servei Pre Laboral de Nou Verd, espai de formació, s’ha encarregat de la gestió i preparació d’aquesta campanya.

Demà de les 9.00 a les 20.00 h serem a la Rambla Sant Francesc de Vilafranca, on tindrem una parada per vendre “roses amb valor” a nivell particular. També disposarà de llibres de segona mà. D’altra banda, per primera vegada, també ens encarregarem del repartiment i l’entrega de roses als treballadors en algunes empreses del territori.

Esperem que aquest servei es consolidi de cara a les properes edicions i que la celebració de Sant Jordi ens ajudi a seguir donant oportunitats a les persones.

I ara només ens resta desitjar-vos una feliç Diada de Sant Jordi! Ens veiem!

No hi ha comentaris

Escriure un comentari