Entrem-hi | Arrenca la segona edició del curs de cambrers/es de pisos
Des de finals de febrer, s’està duent a terme la segona del curs d'especialització en cambrer/a de pis, que s'emmarca dins al programa de millora de la ocupabilitat Junts trenquem el cercle, impulsat pel Grup Entrem-hi, de Vilafranca del Penedès. Enguany hi participen un total de setze persones en situació d’atur i vulnerabilitat social. El curs, que finalitzarà el proper 31 de maig, coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu, consta de 190 hores en total, de les quals 110 són de formació teòrica i les 80 restants de pràctiques. Aquest compta amb la implicació d'uns quinze hotels que han cedit espais de pràctiques i/o visites a les seves instal·lacions, així com també amb el suport del Gremi d'Hostaleria de Sitges. En la primera edició, gairebé el 50% dels alumnes va aconseguir inserir-se al món laboral i aquest any s'espera poder igualar i/o millorar els mateixos resultats.
14265
post-template-default,single,single-post,postid-14265,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Arrenca la segona edició del curs de cambrers/es de pisos

Arrenca la segona edició del curs de cambrers/es de pisos

11:05 15 March a Entrem-hi, Formació, Junts trenquem el cercle!, Nou Set
0 Comentaris

Des de finals de febrer, s’està duent a terme la segona del curs d’especialització en cambrer/a de pis, que s’emmarca dins al programa de millora de la ocupabilitat Junts trenquem el cercle, impulsat pel Grup Entrem-hi, de Vilafranca del Penedès. Enguany hi participen un total de setze persones en situació d’atur i vulnerabilitat social.

El curs, que finalitzarà el proper 31 de maig, coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu, consta de 190 hores en total, de les quals 110 són de formació teòrica i les 80 restants de pràctiques. Aquest compta amb la implicació d’uns quinze hotels que han cedit espais de pràctiques i/o visites a les seves instal·lacions, així com també amb el suport del Gremi d’Hostaleria de Sitges.

En la primera edició, gairebé el 50% dels alumnes va aconseguir inserir-se al món laboral i aquest any s’espera poder igualar i/o millorar els mateixos resultats.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari