Entrem-hi | Entrem-hi segueix creixent en impacte social a Castellví de la Marca
14835
post-template-default,single,single-post,postid-14835,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Entrem-hi segueix creixent en impacte social a Castellví de la Marca

12:53 22 May a Entrem-hi, Notícies, Nou Verd
0 Comentaris

Nou Verd firma un contracte amb el municipi pel servei de neteja viària

El passat dilluns 20 de maig Entrem-hi va signar un contracte amb l’Ajuntament de Castellví de la Marca a través de Nou Verd, una de les cooperatives del grup, pel servei de neteja viària del municipi. Es tracta d’un contracte d’una durada de dos anys i prorrogable dos més. Amb aquesta signatura, la cooperativa fa una aposta per seguir creixent en serveis amb valor social atès que des de Nou Verd es promou i facilita la inserció laboral de persones amb discapacitat, prioritàriament amb malaltia mental. Amb la signatura d aquest contracte a Castellví de la Marca, el Grup Entrem-hi podrà generar oportunitats laborals per a persones d’aquest col·lectiu. 

Nou verd ha estat recentment guardonada per la FEGP pel seu 25è aniversari des de la seva fundació i vinculació amb el territori. Amb actuacions com aquesta, es consolida en el seu creixement i en l’aposta per la integració laboral de les persones. El Grup Entrem-hi, del qual forma part la cooperativa, desenvolupa activitats econòmiques i projectes sociolaborals que permeten millorar la qualitat de vida de les persones en situació o risc d’exclusió social, en el marc d’un procés d’acompanyament professional i en xarxa amb altres agents socials i econòmics del territori. En aquest sentit, s’ofereixen serveis amb valor social en diferents àmbits com: jardineria i manteniment, neteja i consergeria, projectes d’Inclusió, distribució i repartiment, acompanyament sociolaboral, projectes de Responsabilitat Social Corporativa, gestió de residus… Actualment el Grup Entrem-hi te una plantilla de 212 treballadors, amb una edat mitja de 42 anys i 70 persones amb discapacitat  (47% amb malaltia mental, 24% amb discapactitat intel.lectual, 23 % discapacitat auditiva i 6% dicapacitat física). 

No hi ha comentaris

Escriure un comentari