Entrem-hi | Dinar de Nadal 2016 Entrem-hi
Com cada any, les cooperatives Nou Verd i Nou Set celebren el dinar de Nadal. Aquest any, amb la voluntat d’intentar que aquesta trobada reforcés les relacions entre tots els treballadors d’ambdues cooperatives, es va crear una Comissió de Nadal que es va encarregar d’introduir alguns canvis en aquest esdeveniment, així com també de crear una línia a seguir en el futur. En aquesta ocasió, alguns dels canvis destacables van ser l'aperitiu a peu dret, el canvi en el menú i les actuacions musicals per part de treballadors de les cooperatives.
nadal, navidad, grupo, cooperativa
14189
post-template-default,single,single-post,postid-14189,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Dinar de Nadal 2016

09:23 12 January a Entrem-hi, Notícies, Nou Set, Nou Verd
0 Comentaris

Com cada any, les cooperatives Nou Verd i Nou Set celebren el dinar de Nadal. Aquest any, amb la voluntat d’intentar que aquesta trobada reforcés les relacions entre tots els treballadors d’ambdues cooperatives, es va crear una Comissió de Nadal que es va encarregar d’introduir alguns canvis en aquest esdeveniment, així com també de crear una línia a seguir en el futur. En aquesta ocasió, alguns dels canvis destacables van ser l’aperitiu a peu dret, el canvi en el menú i les actuacions musicals per part de treballadors de les cooperatives.

 

No hi ha comentaris

Escriure un comentari