Entrem-hi | El 25 de setembre serem a l'EcoSantCugat
Aquest diumenge 25 de setembre, participarem un any més a l'Eco-Sant Cugat, una fira que el municipi de Sant Cugat Sesgarrigues organitza des de l'any 2003. Es tracta d'una fira mediambiental amb un clar component educatiu i pedagògic, que cerca el binomi de la informació i formació per una participació activa dels visitants. Amb motiu d'aquesta fira, a més d'estants d'empreses i entitats, també s'organitzen tallers, xerrades i conferències per incentivar les bones pràctiques vers el medi ambient. Aquestes activitats són obertes a totes les edats, i amenes per aconseguir una educació fàcil en un tema prioritari com és el la preservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic. Podeu consultar el programa d'actes a www.ecosantcugat.cat Com dèiem, nosaltres també hi serem presents. Així doncs, us animem a visitar el nostre estand i a conèixer una mica més què fem des del Grup Cooperatiu Entrem-hi, format per Nou Verd i Nou Set. A més, si ens visiteu entre les 12 i les 14 h, us convidarem a fer el vermut amb nosaltres! Ens veiem a Sant Cugat!
Ecosantcugat, ecofira, mediambient, entrem-hi, nou verd, nou set
13895
post-template-default,single,single-post,postid-13895,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Diumenge 25 de setembre serem a l’EcoSantCugat

11:59 22 September a Entrem-hi, Notícies, Nou Set, Nou Verd
0 Comentaris

Aquest diumenge 25 de setembre, participarem un any més a l’Eco-Sant Cugat, una fira que el municipi de Sant Cugat Sesgarrigues organitza des de l’any 2003. Es tracta d’una fira mediambiental amb un clar component educatiu i pedagògic, que cerca el binomi de la informació i formació per una participació activa dels visitants.

Amb motiu d’aquesta fira, a més d’estants d’empreses i entitats, també s’organitzen tallers, xerrades i conferències per incentivar les bones pràctiques vers el medi ambient. Aquestes activitats són obertes a totes les edats, i amenes per aconseguir una educació fàcil en un tema prioritari com és el la preservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic. Podeu consultar el programa d’actes a www.ecosantcugat.cat

Com dèiem, nosaltres també hi serem presents. Així doncs, us animem a visitar el nostre estand i a conèixer una mica més què fem des del Grup Cooperatiu Entrem-hi, format per Nou Verd i Nou Set. A més, si ens visiteu entre les 12 i les 14 h, us convidarem a fer el vermut amb nosaltres!

Ens veiem a Sant Cugat!

No hi ha comentaris

Escriure un comentari