Entrem-hi | El curs d’auxiliar de comerç acaba amb tres insercions al mercat laboral
12941
post-template-default,single,single-post,postid-12941,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

El curs d’auxiliar de comerç acaba amb tres insercions al mercat laboral

El curs d’auxiliar de comerç acaba amb tres insercions al mercat laboral

11:19 22 December a Formació, Junts trenquem el cercle!, Notícies, Nou Set
0 Comentaris

Durant el mes d’octubre Entrem-hi va organitzar un curs d’auxiliar de comerç al qual hi van participar set persones. L’objecitu del curs era facilitar els continguts teòrics i pràctics d’aquest perfil professional a les persones que, després de definir el seu itinerari, necessitaven reciclar o bé complementar la seva formació en aquest àmbit.

Com a novetat, es va creure oportú comptar amb la col·laboració de botiguers i comerciants que van explicar la teoria des d’una vessant molt pràctica i adaptada a les necessitats reals. A més, cinc de les set persones que van participar al curs, van poder posar en pràctica els continguts teòrics amb un període de pràctiques. Els establiments que van acollir als practicants, en aquest cas tot dones, van ser: Cal Busquets, Ca la Madrona, Perfumeria Palau i Roba Amiga.

La combinació de la temporalitat en que es va emmarcar el curs, poc abans que comenci la campanya de Nadal, i l’espai de pràctiques que permet guanyar-se la confiança dels propietaris, ha estat la idònea, ja que tres de les cinc persones que han cursat aquesta formació, han trobat feina, inserint-se així, al mercat laboral de nou.

Des d’aquest espai volem fer un especial agraïment a:

– als alumnes per superar aquest repte amb èxit.

– als professionals i col·laboradors que han fet possible aquest curs

– als establiments que han cedit un espai de pràctiques

– a les empreses de la xarxa Junts Trenquem el Cercle, pel fons econòmic des d’on s’ha finançat bona part del curs.

Moltes gràcies a tots!

Per acabar, us informem que recentment ha començat un curs de poda, que té lloc a les vinyes de la família Rosés Vila, empresa de la xarxa Junts Trenquem el Cercle, que col·labora molt activament en la impartició d’aquest curs.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari