Entrem-hi | El Servei Prelaboral de Nou Verd ofereix formació teòrica i pràctica per a persones amb diagnòstic de salut mental
12445
post-template-default,single,single-post,postid-12445,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
qode interactive strata

El Servei Prelaboral de Nou Verd ofereix formació teòrica i pràctica per a persones amb diagnòstic de salut mental

10:01 06 August a Entrem-hi, Formació, Notícies, Nou Verd
0 Comentaris

Els 55 alumnes dels diferents cursos reben els diplomes que els permetran accedir amb millors condicions al mercat laboral

Durant aquest curs el Servei Prelaboral Nou Verd ha ofert formació teòrica i pràctica a persones amb alguna problemàtica de salut mental. Es tracta de diferents unitats formatives que els permeten aconseguir una professionalització per tal d’accedir al mercat de treball amb millors condicions.

En total s’han dut a terme vuit cursos diferents (Auxiliar de cuina, Auxiliar administratiu, Peó agrícola, Operari de línia, Gestió d’equips de treball, Economia domèstica, Carnet ACTIC i suport a la teòrica del carnet de conduir), estructurats en més de 600 hores de teòrica i més de 800 de pràctiques, i dels quals s’han beneficiat 55 persones.

Els alumnes dels cursos han pogut aconseguir o renovar el carnet de carretoner, el de manipulador d’aliments, ACTIC (informàtica bàsica), per exemple.  Conjuntament amb el programa Junts Trenquem el Cercle, durant el període de gener a juny d’aquest any s’han ofert pràctiques laborals a quinze persones en diferents empreses, de les quals sis han aconseguit trobar feina i un contracte laboral.

Un cop finalitzats els cursos, s’ha fet el lliurament dels diplomes que acrediten la professionalització dels 55 alumnes que han participat en alguna de les propostes formatives.

Durant el mes de juliol estan obertes les preinscripcions per al curs vinent, en què s’oferiran cursos d’Auxiliar de comerç, Operari industrial, Auxiliar jardiner, Auxiliar administratiu, Neteja industrial, Acompanyament a persones en situació de dependència, Monitor d’activitats esportives, Operari de celler i també la formació per accedir al Grau mitjà d’FP.

Per inscriure’s als cursos, que s’iniciaran al setembre, cal adreçar-se al Servei Prelaboral Nou Verd, al carrer Eugeni d’Ors, núm. 25, de Vilafranca; trucar al telèfon 93 819 99 74 o bé enviar un correu electrònic a formació@nouverd.com.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari