Entrem-hi | Entrem-hi apropa el cooperativisme als alumnes de l’Eugeni d’Ors
El passat dimecres 8 de març, un grup de trenta alumnes de l’institut de secundària Eugeni d’Ors de Vilafranca del Penedès, es va desplaçar a les instal·lacions d’Entrem-hi, Grup Cooperatiu d’entitats i empreses socials, per conèixer la realitat cooperativa. Aquesta és una activitat impulsada en el marc del programa Aracoop de promoció cooperativa de la Generalitat de Catalunya. El director d’Entrem-hi, Juli Silvestre, va explicar als joves els principis cooperatius, que es resumeixen bàsicament amb la democràcia política i econòmica, la participació i la implicació. També va parlar dels orígens de les cooperatives que formen el Grup Entrem-hi, Nou Verd i Nou Set, que van néixer de la mà de cinc persones amb especials dificultats que es trobaven a l’atur i que, de forma col·lectiva i cooperativa van impulsar aquestes dues empreses que avui dia compten amb una trajectòria de més de vint anys i que dónen feina a unes 200 persones. Aquesta acció de promoció del cooperativisme no és la primera que Entrem-hi duu a terme. Precisament, a principis d’any i dins al programa de foment del cooperativisme de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, es va apropar el dia a dia d’una cooperativa a les escoles Pau Boada i Sant Josep de Vilafranca del Penedès.
cooperatives, acció social, inserció laboral
14236
post-template-default,single,single-post,postid-14236,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Entrem-hi apropa el cooperativisme als alumnes de l’Eugeni d’Ors

10:00 09 March a Entrem-hi, Notícies, Nou Set, Nou Verd
0 Comentaris

El grup cooperatiu, format per Nou Verd i Nou Set, explica els principis cooperatius en el marc d’un programa impulsat per Aracoop i la Generalitat

El passat dimecres 8 de març, un grup de trenta alumnes de l’institut de secundària Eugeni d’Ors de Vilafranca del Penedès, es va desplaçar a les instal·lacions d’Entrem-hi, Grup Cooperatiu d’entitats i empreses socials, per conèixer la realitat cooperativa. Aquesta és una activitat impulsada en el marc del programa Aracoop de promoció cooperativa de la Generalitat de Catalunya i amb col·laboració amb l’entitat social Drac Màgic.

El director d’Entrem-hi, Juli Silvestre, va explicar als joves els principis cooperatius, que es resumeixen bàsicament amb la democràcia política i econòmica, la participació i la implicació. També va parlar dels orígens de les cooperatives que formen el Grup Entrem-hi, Nou Verd i Nou Set, que van néixer de la mà de cinc persones amb especials dificultats que es trobaven a l’atur i que, de forma col·lectiva i cooperativa van impulsar aquestes dues empreses que avui dia compten amb una trajectòria de més de vint anys i que dónen feina a unes 200 persones.

Aquesta acció de promoció del cooperativisme no és la primera que Entrem-hi duu a terme. Precisament, a principis d’any i dins al programa de foment del cooperativisme de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, es va apropar el dia a dia d’una cooperativa a les escoles Pau Boada i Sant Josep de Vilafranca del Penedès.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari