Entrem-hi | Entrem-hi celebra la diada de Sant Jordi
14299
post-template-default,single,single-post,postid-14299,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Entrem-hi celebra la diada de Sant Jordi

11:01 21 April a Entrem-hi, Notícies, Nou Set, Nou Verd
0 Comentaris

Ahir a la tarda, Entrem-hi va presentar la seva adaptació de la llegenda de Sant Jordi a la Biblioteca Torras i Bages. Es tracta d’una auca, il·lustrada per l’Antònia Bonell, protagonitzada per uns personatges molt arrelats a Vilafranca i al territori, els quals aconsegueixen canviar el típic final de la llegenda per un altre molt més cooperatiu. L’objectiu d’aquesta activitat és apropar el cooperativisme i els principis que van associats a aquesta pràctica als més petits. La narració de la llegenda va ser a càrrec de dues monitores de l’esplai vilafranqui El MIV, la Paula i la Jana, a qui volem agrair la seva col·laboració des d’aquest espai. L’activitat també va comptar amb un taller de manualitats, impulsat pel Servei Prelaboral de Nou Verd, que consistia en fer un titella del drac de Sant Jordi.

D’altra banda, us informem que aquest diumenge tindrem una parada a Vilafranca del Penedès, amb roses, rosers i tallers pels més petits!  Us animem a col·laborar amb la nostra entitat comprant #rosesambvalor!

Bona Diada!

No hi ha comentaris

Escriure un comentari