Entrem-hi | Entrem-hi finalitza l’any amb l’aprovació d’un nou Pla Estratègic (2019-2021)
14674
post-template-default,single,single-post,postid-14674,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Entrem-hi finalitza l’any amb l’aprovació d’un nou Pla Estratègic (2019-2021)

09:58 18 December a Entrem-hi, Notícies, Nou Set, Nou Verd
0 Comentaris

Les assemblees de Nou Verd i Nou Set posen de manifest la importància de fer grup per créixer, assolir nous reptes i ampliar l’impacte social que generen.

Aquest 2018, les cooperatives Nou Verd i Nou Set van iniciar un procés de reflexió estratègica mitjançant un procés participatiu, en el qual hi han pres part les assembles de socis, els consells rectors, l’equip Directiu, el conjunt treballadors i també experts externs. Conjuntament, s’ha posat de manifest la importància d’avançar en format de grup cooperatiu per créixer i assolir els nous reptes de futur que passen per esdevenir referents en la millora de l’ocupabilitat de les persones en risc d’exclusió social i amb problemes de salut mental del Penedès i el Garraf.

Després d’un any de treball, aquest desembre s’ha aprovat el nou Pla Estratègic per al període 2019-2022 que, bàsicament, preveu dues línies de treball: garantir la sostenibilitat econòmica i financera maximitzant l’impacte social i consolidar el Grup Cooperatiu Entrem-hi.

Actualment al Grup Entrem-hi, format per Nou Verd i Nou Set, hi treballen 242 persones, de les quals un 58% és personal en processos d’inserció. Durant l’any 2017 es van atendre mitjançant processos formatius i accions de millora de l’ocupabilitat a 387 persones en situació d’exclusió social o problemes de salut mental i s’han creat 150 llocs de treball per aquests dos col·lectius.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari