Entrem-hi | El projecte Junts Trenquem el Cercle rep el Premi ADEPG en l’àmbit del Compromís Social
13465
post-template-default,single,single-post,postid-13465,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

El projecte Junts Trenquem el Cercle rep el Premi ADEPG en l’àmbit del Compromís Social

07:34 22 April a Entrem-hi, Junts trenquem el cercle!
0 Comentaris

La Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes va acollir divendres de la setmana passada una nova edició de La Nit de l’Empresa, en el decurs de la qual l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf (ADEPG) va lliurar els premis anuals a les millors iniciatives empresarials del territori.

Entrem-hi està de celebració ja que va rebre el premi en l’àmbit del Compromís Social per la tasca d’oferir oportunitats laborals a persones en risc d’exclusió social. El gerent, Juli Silvestre i la responsable del programa Junts Trenquem el Cercle, Carina Leal, van ser els encarregats de recollir el premi i de representar la nostra entitat a La Nit de l’Empresa. 

Aquest premi és també un reconeixement a les empreses i entitats que col·laboren a la xarxa Junts Trenquem el Cercle i fan possible el projecte i, evidentment, a les persones que lluiten dia a dia per millorar la seva ocupabilitat, sense les quals la nostra tasca no tindria sentit. És per això, que aprofitem aquest espai per fer-vos extensible el premi i donar-vos les gràcies una vegada més.

També volem fer un especial agraïment a l’ADEPG per atorgar-nos aquest premi i pel suport mostrat en qualsevol de les nostres accions.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari