Entrem-hi | FAQ. Tot el que necessites saber sobre Roba Amiga Vilafranca
14528
post-template-default,single,single-post,postid-14528,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

FAQ. Tot el que necessites saber sobre Roba Amiga Vilafranca

13:43 17 April a Entrem-hi, Nou Set
0 Comentaris

QUÈ ÉS BEN BÉ ROBA AMIGA?

Roba Amiga és una cooperativa formada per diferents empreses d’inserció. Té per objectiu reduir al màxim els residus tèxtils a Catalunya, a través d’un model de negoci que promogui la inserció de persones en situació o amb risc d’exclusió social. Actualment, hi ha 21 botigues de Roba Amiga a Catalunya, que impliquen aproximadament 170 llocs de treball.

QUÈ HI PINTA ENTREM-HI?

Fa quatre anys, Entrem-hi va posar en funcionament la botiga Roba Amiga Vilafranca, amb l’objectiu de generar nous llocs de treball i, al mateix temps, de disposar d’un espai que dóna l’oportunitat de formació i d’adquisició d’experiència laboral en el sector del comerç per als treballadors d’inserció que passen per les nostres cooperatives.

QUÈ PUC TROBAR A ROBA AMIGA?

El servei de venda d’articles de segona mà, roba, calçat i complements, llibres i mobles a un baix cost. També pots trobar-hi roba nova, per exemple del grup Inditext, que no ha tingut sortida en els seus cercles habituals.

PER QUÈ COMPRAR A ROBA AMIGA?

És una nova oportunitat als consumidors d’adquirir productes de qualitat a un cost baix. Significa implicar-te en la construcció d’una societat més sostenible i participar d’un projecte que genera llocs de feina per a persones en risc d’exclusió social.

COM PUC COL·LABORAR AMB EL PROJECTE ROBA AMIGA?

Si tens roba en bon estat i que ja no utilitzes, pots dipositar-la als contenidors taronges que trobaràs en diferents punts de la comarca de l’Alt Penedès. La roba no es pot deixar directament a la botiga.

LA ROBA QUE DEIXO ALS  CONTENIDORS, ON VA?

Poc més de l’1% de la roba dels contenidors taronges va a parar a una botiga de Roba Amiga. La resta, s’exporta a països del tercer món o es recicla per ser utilitzada de nou per la indústria tèxtil.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari