Entrem-hi | Formació en interpretació de plànols
Dimarts 2 de febrer es va celebrar una jornada formativa sobre interpretació de plànols. La sessió va tenir lloc a la Delegació a l'Alt Penedès del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers de Catalunya i van ser membres d'aquesta mateixa entitat els qui es van encarregar d'impartir la formació. Hi van participar 15 persones vinculades al projecte Inclusió (Vilafranca Inclusió, Sant Cugat Inclusió i Monjos Inclusió), que recordem que té per finalitat donar feina a persones en risc o situació de vulnerabilitat social i recuperar i/o rehabilitar espais i edificis municipals. També hi van assistir persones de la Cooperativa Nou Set en itinerari d'inserció. La jornada formativa va tenir una durada de dues hores aproximadament i els alumnes van poder participar-hi activament.
nou set, interpetació de plànols, col·legi d'aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers, inserció, entrem-hi
13734
post-template-default,single,single-post,postid-13734,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Formació en interpretació de plànols

11:18 04 February a Junts trenquem el cercle!, Nou Set, Vilafranca Inclusió
0 Comentaris

Dimarts 2 de febrer es va celebrar una jornada formativa sobre interpretació de plànols. La sessió va tenir lloc a la Delegació a l’Alt Penedès del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona i van ser membres d’aquesta mateixa entitat els qui es van encarregar d’impartir la formació. Hi van participar 15 persones vinculades al projecte Inclusió (Vilafranca Inclusió, Sant Cugat Inclusió i Monjos Inclusió), que recordem que té per finalitat donar feina a persones en risc o situació de vulnerabilitat social i recuperar i/o rehabilitar espais i edificis municipals. També hi van assistir persones de la Cooperativa Nou Set en itinerari d’inserció. La jornada formativa va tenir una durada de dues hores aproximadament i els alumnes van poder participar-hi activament.

La Delegació a l’Alt Penedès del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona, forma part de la xarxa Junts Trenquem el Cercle! i és la segona vegada que col·labora amb el projecte oferint formació per a persones en itinerari d’inserció en el món de la construcció. Des d’aquest espai, volem donar les gràcies pel fort compromís amb el programa JTC i per la seva professionalitat. Volem agraïr també el suport de la Unió Empresarial de l’Alt Penedès per ajudar-nos a impulsar accions d’aquest tipus.

 

No hi ha comentaris

Escriure un comentari