Entrem-hi | A Entrem-hi donem oportunitats a les persones
12481
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-12481,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

A Entrem-hi donem oportunitats a les persones

Més de 20 anys treballant per millorar la qualitat de vida de persones en risc d'exclusió

Visió

Esdevenir un referent de l’economia social, cooperativa i inclusiva de la Vegueria Penedès, gestor de projectes i serveis i promotor de l’economia social i solidaria del territori.

Missió

Millorar la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió de l’Alt Penedès Mitjançant la gestió de projectes sociolaborals, serveis comercials i industrials que permetin oferir oportunitats de formació i feina per a persones amb especials dificultats.

Valors

En un entorn de treball digne, respectuós amb la persona, acompanyat sociolaboralment i amb capacitat de promoció professional. Un entorn de treball ajustat però exigent amb les possibilitats de cada treballador. Oferint i Gestionant serveis de qualitat i competitius als clients i col•laboradors que confien amb nosaltres. Promovent serveis en relació directe a la comunitat en la que vivim, que promoguin el reconeixement social dels treballadors En el marc d’una aposta cooperativa que vol reforçar el sentiment de pertinença i participació dels treballadors en la seva feina i el seu futur Apostant pel treball en xarxa col•laborativa amb altres organitzacions, entitats i agents socials, econòmics i públics del territori Aplicant en tot moment criteris i valors que apel•lin a la sostenibilitat ambiental En un entorn on la prevenció en l’àmbit laboral sigui eix per desenvolupar l’activitat.

Com treballem?

Un procés que es repeteix tantes vegades com l’usuari necessiti
proces
Acompanyament professional

Les persones que entren a treballar a les cooperatives d’Entrem-hi reben previament la foramció adequada per poder desenvolupar les tasques pròpies del lloc de treball que ocupen. Per altra banda, es programen accions formatives individuals i/o grupals que permetin adquirir les competències professionals que cada persona necessiti per ocupar aquells llocs de treball que demanden les empreses del mercat laboral ordinari. Les persones es capaciten en un procés continu de formació, pel qual disposem de fons econòmics que ajuden a aforntar els costos que generin aquestes formacions.

Itineraris personalitzats d'inserció

Cada persona té l’oportunitat de dibuixar el camí a través del qual vol arribar a aconseguir feina. Cada persona segueix un camí diferent. Aquest camí o “itinerari” ha de respondre a tres preguntes bàsiques: què vull, què he de fer per aconseguir-ho, em sento capaç de fer-ho en aquest moment? El procés de canvi que experimenta una persona durant aquest camí  ve definit per un pla d’acció i un conjunt de passos que es dissenyen de forma conjunta amb un tècnic d’inserció d’Entrem-hi. I tot això en el marc d’un Grup de Treball en el que es comparteixen les experiències, les dificultats i els èxits amb altres persones que estan passant per situacions semblants, de manera que entre elles es reforcen en vistes a assolir els objectius personals.

Inserció al món laboral

Tots els itineraris d’Inserció condueixen cap a entrar en contacte amb les empreses en les que es pot arribara  troabr feina. Des d’Entrem-hi procurem crear el màxim de ponts entre els nostres candidats i les moltes empreses del territori (o de més enllà), ja que aquesta és la millor manera que poden arribar a identificar on hi ha la possibilitat de feina, preparar-se professional i personalment i arribar a aconseguir la contractació laboral, objectiu fonamental de tot el procés.

Qui forma part del Grup Entrem-hi?

Les nostres Cooperatives
Nou Verd
Centre Especial de Treball

Nou Verd és una cooperativa d’iniciativa social, reconeguda com a Centre Especial de Treball per la Generalitat de Catalunya. El nostre objectiu és oferir oportunitats laborals i formatives a persones amb discapacitat, mitjançant la gestió de serveis i activitats productives, en el marc d’un acompanyament sociolaboral personalitzat i en xarxa amb altres agents socials i econòmics del territori.

Nou Set
Empresa d'Inserció

Nou Set és una cooperativa d’iniciativa social, reconeguda com a Empresa d’inserció per la Generalitat de Catalunya. El nostre objectiu és oferir oportunitats laborals i formatives a persones amb especials dificultats socials, mitjançant la gestió de serveis i activitats productives, en el marc d’itineraris personalitzats d’inserció, i en xarxa amb altres agents socials i econòmics del territori.

Asseva
Ass. Usuaris i professionals de la salut mental

Asseva és la primera associació d’usuaris i professionals de la salut mental de la comarca del Garraf. Treballen en base a l’Empoderament i la capacitació de les persones. Tenim per objectiu aconseguir la recuperació d’un mateix a través del projecte vital. Què vol dir estar recuperat? Doncs que cadascú tria el seu projecte vital i decideix fins on vol arribar en aquest camí.