Entrem-hi | – Hola, bon dia! Vols feina?
14614
post-template-default,single,single-post,postid-14614,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

– Hola, bon dia! Vols feina?

– Hola, bon dia! Vols feina?

10:12 04 October a Entrem-hi, Formació, Notícies, Nou Set
0 Comentaris

Començar el curs és menys feixuc si es fa amb bones notícies! I això és el que ens ha passat. No hi ha res que alegri més als nostres tècnics d’inserció que fer una trucada i després de l’hola, anunciar que sí, que t’han agafat, que tens feina i que ben aviat començaràs a treballar. És demostrar amb fets allò que havien intentat fer entendre amb paraules — que sí, que ja veuràs com ens en sortirem, com te’n ensortiràs—. I que curiós, pensem ara, que Entrem-hi sigui “un tràmit” o un pas previ a ensortir-se’n. Entrar per sortir. I que bé tenir qui ens acompanya amb el nostre objectiu, el teu i el nostre, i saber que no és només una bona notíca per tu i per nosaltres, sinó que és compartida amb les administracions que ens donen la mà i les empreses que generen oportunitats.

Entrem-hi comença el curs amb bon peu. Aquest setembre, junts hem trencat tres vegades el cercle de principi a final, és a dir, prenent situacions complicades com a punt de partida, treballant-les amb acompanyament professional, amb itineraris d’inserció personalitzats i creant sinergies amb empreses del territori per, finalment, sortir-ne entrant al mercat laboral. Tres persones han aconseguit trobar feina després de passar per Entrem-hi, realitzant formacions professionalitzadores i participant en algun dels projectes impulsats per la nostra cooperativa Nou Set, Empresa d’Inserció. Aquest setembre, junts hem trencat el cercle. Tres empreses del territori s’adhereixen a la nostra xarxa com a col·laboradors, Cafès Novell, Cartronatges Arbós i la Cooperativa Social del Penedès, i donen feina a tres persones que es trobaven en situació de vulnerabilitat social.

 

Gràcies a tu, per confiar amb Entrem-hi. Gràcies als tècnics, per donar sentit a Entrem-hi. Gràcies a les empreses i entitats del territori, per fer-nos fàcil entrar. I gràcies a qui ens llegeixi, per fer-nos crèixer. 

 

Bon inici de curs! Seguim!

 

 

No hi ha comentaris

Escriure un comentari