Entrem-hi | La formació, un pilar en les accions de millora de l’ocupació
15002
post-template-default,single,single-post,postid-15002,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

La formació, un pilar en les accions de millora de l’ocupació

La formació, un pilar en les accions de millora de l’ocupació

17:38 20 November a Entrem-hi, Nou Set, Servei Pre Laboral
0 Comentaris

Entrem-hi, té com a objectiu promoure accions de millora de l’ocupabilitat de les persones amb vulnerabilitat social. La nostra aposta gira al voltant dels següents quatre eixos:

• Formació prelaboral o iniciació al treball
• Suport a la formació certificada
• Formacions professionalitzadores
• Formacions d’orientació laboral

Ahir va finalitzar el curs de Consergeria i Atenció al client, formació inclosa en el programa de suport de projectes Pinnae 2019. D’entre les competències que es treballen en aquest formació  cal destacar l’atenció al client, el control i gestió d’espais, el muntatge d’equipaments esportius, el treball en equip, l’organització i l’autonomia dels participants.  Amb una durada de 140 h, 80 de les quals es van destinar a continguts teòrics i les 60 restants a pràctiques, les valoracions del alumnat han estat molt satisfactories.

L’acte de clausura es va celebrar ahir dia 19 de novembre a l’Escorxador on van participar els 15 alumnes beneficiaris d’aquesta formació i també el professorat encarregat de dur a terme les activitats.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari