Entrem-hi | L’Escola St. Josep ens visita, dins el programa CuEmE per fomentar la cultura cooperativa i emprenedora a les escoles
14973
post-template-default,single,single-post,postid-14973,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

L’Escola St. Josep ens visita, dins el programa CuEmE per fomentar la cultura cooperativa i emprenedora a les escoles

L’Escola St. Josep ens visita, dins el programa CuEmE per fomentar la cultura cooperativa i emprenedora a les escoles

08:57 07 February a Entrem-hi
0 Comentaris

Entrem-hi rep la visita de l’Escola St. Josep, dins el programa CuEmE per fomentar la cultura cooperativa i emprenedora a les escoles.

De la mà amb el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i amb la finalitat de col·laborar i participar a través de visites i xerrades sobre cooperativisme, el passat divendres 31 de gener vam obrir les portes d’Entrem-hi al grup de 5è de primària de l’Escola St. Josep de Vilafranca, una de les 6 escoles que enguany participen en aquest programa.

L’objectiu de l’alumnat és desenvolupar una cooperativa escolar dins el programa d’innovació que fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d’educació primària amb el recolzament de la comunitat educativa, l’administració i altres agents socials de la seva localitat.

El programa vincula els centres educatius i els ens locals a partir de dos pilars bàsics: el programa educatiu a l’escola i l’estratègia local.

Amb la voluntat de col·laborar i apropar les cooperatives escolars al cooperativisme i als valors de l’ Economia Social i Solidària hem rebut a 26 alumnes que han realitzat una visita a les nostres instal·lacions i han conegut les nostres activitats, col·lectius, serveis i ha finalitzat amb la simulació d’ una assemblea. Durant aproximadament 2 hores el Xavier Valles, president de Nou Verd i l’Elisabeth Olivé, Responsable de Comunicació i Relacions amb la Comunitat i l’ Empresa han compartit coneixements i resolt dubtes als joves emprenedors.

Un cop més, agraïts de poder difondre la nostra activitat i els valors de les nostres cooperatives així com aprofitar qualssevol oportunitat de fer pedagogia del cooperativisme i de l’economia social i solidària. Un cop més, una experiència molt enriquidora!

No hi ha comentaris

Escriure un comentari