Entrem-hi | Llegir i transmetre amb Jordina Biosca
14405
post-template-default,single,single-post,postid-14405,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Llegir i transmetre amb Jordina Biosca

Llegir i transmetre amb Jordina Biosca

11:30 13 November a Entrem-hi, Nou Verd, Servei Pre Laboral
0 Comentaris

El passat dimarts 7 de novembre, 15 alumnes dels cursos de vendes, comerç, atenció al públic i jardineria del Servei Prelaboral de Nou Verd, van realitzar un taller d’expressió oral i corporal amb la Jordina Biosca. L’objectiu de l’activitat, que va tenir una durada aproximada de dues hores, era aprendre a llegir i transmetre el que es llegeix als altres, fent especial èmfasi a la importància de la posició corporal. La valoració que en fan els tutors és molt positiva, tant és així, que es preveu poder realitzar-ne un altre el proper 5 de desembre.

La vilafranquina Jordina Biosca, instructora d’aquest taller, es dedica íntegrament a la narració, dramatització i direcció d’espectacles, per a petits i grans, des del 1998 i compagina els espectacles amb la formació per adults i joves en el món de la narració i la lectura en veu alta.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari