Entrem-hi | Matí de rodatge pel Canal Parlament
La Cooperativa Nou Verd ha col·laborat aquest matí en un reportatge que el Canal Parlament realitzava al diputat i alcalde vilafranquí, el Sr.Pere Regull. En aquests reportatge, que es fa a diferents representants del Parlament de Catalunya, cada diputat escull una entitat social important de la localitat. En aquest cas, el Sr. Regull ha escollit les cooperatives del Grup Entrem-hi i Mas Albornà, per les respectives gestions de jardineria, manteniment i rehabilitació d'edificis i neteja a Vilafranca.
visita, reportatge, canal parlament, jardineria, neteja, rehabilitació, ajuntament de vilafranca, nou verd, nou set, cooperatives
13369
post-template-default,single,single-post,postid-13369,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Matí de rodatge pel Canal Parlament

14:05 10 March a Entrem-hi, Notícies, Nou Set, Nou Verd
0 Comentaris

La Cooperativa Nou Verd ha col·laborat aquest matí en un reportatge que el Canal Parlament realitzava al diputat i alcalde vilafranquí, el Sr.Pere Regull. En aquests reportatges, que es fan als diferents representants del Parlament de Catalunya, cada diputat escull una entitat social important de la localitat. En aquest cas, el Sr. Regull ha escollit les cooperatives del Grup Entrem-hi i Mas Albornà, per les respectives gestions de jardineria, manteniment i rehabilitació d’edificis i neteja a Vilafranca.

Simulant un passeig per la rambla de Vilafranca, l’alcalde ha topat amb els treballadors, tècnics i responsables de Nou Verd i Mas Albornà. D’aquesta manera, s’han pogut enregistrar imatges dels treballs habituals d’aquestes empreses socials. El reportatge també comptarà amb la intervenció del gerent de les cooperatives Nou Verd i Nou Set, el Sr.Juli Silvestre, que ha destacat la importància i l’encert de l’Ajuntament de Vilafranca d’optar per dues empreses sense ànim de lucre per a ka realització d’aquests treballs al municipi. Per últim, s’ha fet una visita a un dels edificis que Nou Set, en el marc del projecte Vilafranca Inclusió, està rehabilitant amb finalitat social.

Es preveu que l’emissió del reportatge sigui abans de l’abril, tot i així, tant aviat en tinguem més informació, us la farem saber.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari