Entrem-hi | Més de 140 socis i treballadors del Grup Entrem-hi celebren Sant Isidre a l’Espai de la Muntanya de Sant Jaume
El passat 13 de maig, coincidint amb Sant Isidre, el Grup Entrem-hi, format per les cooperatives socials Nou Verd i Nou Set, va celebrar un dinar a l’Espai de la Muntanya de Sant Jaume. A la trobada, hi van assistir més de 140 socis i treballadors. Juntament amb el dinar de Nadal, aquesta celebració ja és una tradició per ambdues cooperatives. No obstant, aquest és només el segon any que es celebra en aquest espai, rehabilitat i actualment gestionat pel propi Grup Entrem-hi.
Grup Entrem-hi, nou verd, nou set, celebració, espai muntanya de Sant Jaume
13807
post-template-default,single,single-post,postid-13807,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Més de 140 socis i treballadors del Grup Entrem-hi celebren Sant Isidre a l’Espai de la Muntanya de Sant Jaume

08:12 26 May a Entrem-hi, Nou Set, Nou Verd
0 Comentaris

El passat 13 de maig, coincidint amb Sant Isidre, el Grup Entrem-hi, format per les cooperatives socials Nou Verd i Nou Set, va celebrar un dinar a l’Espai de la Muntanya de Sant Jaume. A la trobada, hi van assistir més de 140 socis i treballadors.

Juntament amb el dinar de Nadal, aquesta celebració ja és una tradició per ambdues cooperatives. No obstant, aquest és només el segon any que es celebra en aquest espai, rehabilitat i actualment gestionat pel propi Grup Entrem-hi.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari