Entrem-hi | Nou Set aportarà un Programa de Garantia Juvenil a la comarca
La Cooperativa Nou Set, empresa d’inserció laboral del Grup Entrem-hi, ha estat seleccionada pel SOC (Servei d’Ocupoació de Catalunya) per dur a a terme un Programa de Garantia Juvenil a la comarca de l’Alt Penedès. L’objectiu del programa és millorar la ocupabilitat de vint joves en situació d’atur a nivell de formació transversal i professionalitzadora (en perfils profesionals diversos: jardineria, comerç, rehabilitació i reformes...), d’experiència laboral real i de pràctiques en empreses de l’entorn. Els ajuntaments que hi han donat suport (Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní Sadurní, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Quintí de Mediona, Torrelavit, Subirats, Sant Pere de Riudebitlles i Mediona) participaran en la derivació dels candidats a participar al programa. Les associacions empresarials (ADEPG i UEP) i la Fundació Propenedès han ofert també el seu suport en accions formatives i d’enllaç a les empreses de la comarca. En els darrers anys, Nou Set ha desenvolupat diferents projectes de formació i inserció laboral en col·laboració amb municipis de la comarca amb objectius i estructura semblants als del Programa de Garantia Juvenil, com és el cas del projecte Penedès Inclusió, que ha aconseguit un índex d’inserció del 40% durant els dos anys que porta en funcionament. Pel que fa a la posada en marxa del programa, durant el primer trimestre de l’any es farà la fase de selecció dels candidats al participar en el Programa per desprès començar el procés formatiu, primer a nivell transversal (autoconeixement, imatge personal, hàbits sociolaborals, aptituds i actituds professionals, motivació...etc.) i finalment en matèria professional, segons cada cas. A partir del maig s’oferiran als joves que hagin superat positivament les fases de formació, oportunitats de practiques i/o feina en la pròpia Nou Set sccl o en les més de 50 empreses col·laboradores del projecte Junts Trenquem el Cercle, promogut pel Grup Entrem-hi. A l’acabar el procés, tant els participants que hagin estat contractats com els que no, podran gaudir d’almenys tres mesos de formació complementaria i acompanyament en recerca de feina.
garantia juvenil, nou set, inserció, atur, joves
13750
post-template-default,single,single-post,postid-13750,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Nou Set aportarà un Programa de Garantia Juvenil a la comarca

10:13 17 February a Entrem-hi, Notícies, Nou Set
0 Comentaris

El projecte donarà oportunitats de feina a vint joves a l’atur i ha comptat amb el suport de 8 municipis de l’Alt Penedès

 

La Cooperativa Nou Set, empresa d’inserció laboral del Grup Entrem-hi, ha estat seleccionada pel SOC (Servei d’Ocupoació de Catalunya) per dur a a terme un Programa de Garantia Juvenil a la comarca de l’Alt Penedès. L’objectiu del programa és millorar la ocupabilitat de vint joves en situació d’atur a nivell de formació transversal i professionalitzadora (en perfils profesionals diversos: jardineria, comerç, rehabilitació i reformes…), d’experiència laboral real i de pràctiques en empreses de l’entorn.

Els ajuntaments que hi han donat suport (Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní Sadurní, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Quintí de Mediona, Torrelavit, Subirats, Sant Pere de Riudebitlles i Mediona) participaran en la derivació dels candidats a participar al programa. Les associacions empresarials (ADEPG i UEP) i la Fundació Propenedès han ofert també el seu suport en accions formatives i d’enllaç a les empreses de la comarca.

En els darrers anys, Nou Set ha desenvolupat diferents projectes de formació i inserció laboral en col·laboració amb municipis de la comarca amb objectius i estructura semblants als del Programa de Garantia Juvenil, com és el cas del projecte Penedès Inclusió, que ha aconseguit un índex d’inserció del 40% durant els dos anys que porta en funcionament.

Pel que fa a la posada en marxa del programa, durant el primer trimestre de l’any es farà la fase de selecció dels candidats al participar en el Programa per desprès començar el procés formatiu, primer a nivell transversal (autoconeixement, imatge personal, hàbits sociolaborals, aptituds i actituds professionals, motivació…etc.) i finalment en matèria professional, segons cada cas. A partir del maig s’oferiran als joves que hagin superat positivament les fases de formació, oportunitats de practiques i/o feina en la pròpia Nou Set sccl o en les més de 50 empreses col·laboradores del projecte Junts Trenquem el Cercle, promogut pel Grup Entrem-hi. A l’acabar el procés, tant els participants que hagin estat contractats com els que no, podran gaudir d’almenys tres mesos de formació complementaria i acompanyament en recerca de feina.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari