Entrem-hi | Nou Set renova el Consell Rector per als propers cinc anys
14659
post-template-default,single,single-post,postid-14659,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Nou Set renova el Consell Rector per als propers cinc anys

Nou Set renova el Consell Rector per als propers cinc anys

17:05 20 November a Entrem-hi, Notícies, Nou Set
0 Comentaris

Maria Vidal serà la primera dona presidenta de la cooperativa

La Cooperativa vilafranquina Nou Set (Empresa d’Inserció), del Grup Entrem-hi, ha renovat aquest mes de novembre el seu Consell Rector després que s’aprovés per assemblea el passat dia 31 d’octubre a les instal·lacions del Grup Entrem-hi. Maria Vidal, que treballa des de fa 10 anys com a psicòloga a l’àrea d’atenció a les persones, ha estat escollida com a nova presidenta, sent la primera dona en la història de la cooperativa que assoleix aquest càrrec. Vidal presidirà la cooperativa acompanyada de quatre membres més: Eva Bagan, amb el càrrec de secretària, i els vocals Xavier Jiménez, Mourad Azouagh i Raimon Rovira.

Els principals objectius per als propers cinc anys són treballar, conjuntament amb Nou Verd, per a la implantació i execució del Pla Estratègic 2019-2021del Grup Entrem-hi, així com seguir vetllant per oferir més oportunitats laborals al col·lectiu de persones en risc d’exclusió social del territori, creant sinèrgies i xarxa amb altres entitats d’economia social de la Vegueria Penedès.

Nou Set és una cooperativa d’iniciativa social, reconeguda com a Empresa d’inserció per la Generalitat de Catalunya. Va ser fundada l’any 1997, actualment hi treballen 90 persones, el 70% de les quals en itinerari d’inserció i és present i reconeguda a molts municipis de la comarca de l’Alt Penedès gràcies als serveis de consergeria, neteja i manteniment d’espais, però sobretot als projectes d’inclusió impulsats per Nou Set i de la mà dels ajuntaments dels diferents municipis.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari