Entrem-hi | Nou Set
12555
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-12555,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Nou Set

Empresa d'inserció
18

Anys de serveis amb valor

87

Treballadors

45

Socis cooperativistes

La Cooperativa

NOU SET és una cooperativa d’iniciativa social, nascuda al 1997 i reconeguda des del 2007 com Empresa d’inserció per la Generalitat de Catalunya.

Objectiu

La finalitat de Nou Set és la promoció d’accions que portin a la inserció laboral i social de persones en risc d’exclusió social de l’Alt Penedès. Aquest objectiu s’assoleix a través de l’activitat empresarial de la cooperativa i dels mecanismes d’acompanyament sociolaboral creats dins de l’àmbit d’empresa d’inserció.

Els eixos claus sobre els que es desenvolupa aquest objectiu social son:  el fet cooperatiu, la qualitat professional dels serveis que oferim als nostres clients, l’arrelament territorial i el treball en xarxa.

Filosofia

Nou Set sccl, empresa d’inserció vol esdevenir un dels principals instruments comarcals per lluitar contra l’exclusió social, a través de facilitar al màxim possible de persones treballadors l’oportunitat de comptar amb una feina que, a la vegada que els prepara per ocupar futures ocupacions, i evitar així que s’activin processos de marginació social.

Treballadors i cooperativisme

  • Treballadors cooperativistes

  • Treballadors no cooperativistes

Notícies destacades