Entrem-hi | Nou Verd i Nou Set gestiona el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès Garraf
14332
post-template-default,single,single-post,postid-14332,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Nou Verd i Nou Set gestiona el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès Garraf

11:10 22 June a Notícies, Nou Set, Nou Verd
0 Comentaris

La UTE formada per les cooperatives d’iniciativa social NOU VERD i NOU SET gestionarà la recollida i cura dels animals abandonats així com el manteniment de les instal·lacions del centre ubicat a Vilafranca del Penedès.
Les dues entitats han fet efectiva la signatura del nou contracte de gestió del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD) per un import de 358.227,03 euros anuals i un període de 2 anys.
El vicepresident de la Mancomunitat, Cisco de la Cruz, ha expressat la seva satisfacció pel fet d’haver arribat al final del procés de concurs públic que ha permès adjudicar amb transparència la gestió del centre. “Aquest contracte és un punt d’inflexió en la gestió d’aquest servei, ja que a més d’optimitzar els recursos incorpora el valor de la inserció de persones en risc d’exclusió social”.
Per la seva banda, el president de Nou verd i representant de la UTE, Xavier Vallès, ha mostrat la satisfacció de les cooperatives davant d’aquesta aprovació. “L’objectiu de les cooperatives a l’hora de gestionar el CAAD és reforçar el servei als ajuntaments i donar el màxim suport a la Mancomunitat en la promoció de l’acollida, recuperació i adopció d’animals”. Vallès també ha explicat l’aposta de la cooperativa per afegir al servei un projecte de formació i inserció laboral per a persones en situació de dificultats, que aprofita les oportunitats de treball relacional i terapèutic entre els animals i els col·lectius vulnerables amb els que habitualment treballen.

 

 

Notícia RTVilafranca: http://www.rtvvilafranca.cat/2017/03/nou-verd-nou-set-gestionaran-centre-dacollida-danimals-domestics-mancomunitat/

No hi ha comentaris

Escriure un comentari