Entrem-hi | Nou Verd
9589
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9589,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Nou Verd

Centre Especial de Treball
25

Anys de serveis amb valor

102

Treballadors

50

Socis cooperativistes

La Cooperativa

NOU VERD SCCL és una cooperativa d’iniciativa social, sense afany de lucre, que va iniciar la seva activitat el desembre del 1994 i que fou reconeguda com a Centre Especial de Treball l’any 1996, per la Generalitat de Catalunya.

Objectiu

L’objectiu de Nou Verd és el de promoure i facilitar la inserció laboral de persones amb discapacitat, prioritariament treballadors amb malaltia mental.

Els eixos claus sobre els que es desenvolupa aquest objectiu social són: el fet cooperatiu, la qualitat professional dels serveis que oferim als nostres clients, l’arrelament territorial i el treball en xarxa.

Filosofia

La filosofia que seguim en el nostre centre és la de promoure la màxima participació dels treballadors en la marxa de l’empresa, intentant potenciar el màxim nivell d’autonomia en cada un d’ells. Això és possible, entre altres mesures, per la participació directa en l’Assemblea de la cooperativa de la que en formen part la majoria de treballadors amb i sense discapacitat. Aquesta implicació dels treballadors reforça el seu compromís en la organització, el seu sentit de pertinença i l’assumpció de responsabilitats que reforcen l’autoestima i el valor de la feina. Aquest fet diferencial, afecta molt positivament en el desenvolupament diari de la feina i la garantia de eficàcia i qualitat adequades a les demandes dels nostres clients i col·laboradors socials.

Treballadors i cooperativisme

  • Treballadors cooperativistes

  • Treballadors no cooperativistes

Notícies destacades