Entrem-hi | Cursos per a persones amb diagnòstic de salut mental
Un any més, el Servei Prelaboral de Nou Verd inicia el curs amb una oferta formativa destinada a persones amb diagnòstic de salut mental. En total s’ofereixen set cursos diferents: auxiliar de jardineria, auxiliar de comerç, auxiliar administratiu i recepcionista, informàtica, recolzament domiciliari, cuina i ajuda per la preparació de la teòrica del carnet de conduir. L’objectiu d’aquests és que les persones inscrites aconsegueixin una professionalització i així, puguin accedir al mercat laboral amb millors condicions. En aquest sentit, és important destacar que la majoria dels cursos inclouen pràctiques en empreses de la comarca i per tant, el contacte real amb el món laboral.
cursos, spl, servei prelaboral, nou verd, entrem-hi, inserció laboral
13843
post-template-default,single,single-post,postid-13843,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
qode interactive strata

Nous cursos per a persones amb diagnòstic de salut mental

10:34 13 September a Formació, Notícies, Nou Verd, Servei Pre Laboral
0 Comentaris

Un any més, el Servei Prelaboral de Nou Verd inicia el curs amb una oferta formativa destinada a persones amb diagnòstic de salut mental.

En total s’ofereixen set cursos diferents: auxiliar de jardineria, auxiliar de comerç, auxiliar administratiu i recepcionista, informàtica, recolzament domiciliari, cuina i ajuda per la preparació de la teòrica del carnet de conduir. L’objectiu d’aquests és que les persones inscrites aconsegueixin una professionalització i així, puguin accedir al mercat laboral amb millors condicions. En aquest sentit, és important destacar que la majoria dels cursos inclouen pràctiques en empreses de la comarca i per tant, el contacte real amb el món laboral.

Durant tot l’any, des del Servei Pre Laboral de Nou Verd també s’ofereix orientació laboral i suport a la inserció a través de diferents tallers com de recerca de feina, de preparació d’entrevistes, de projecte vital…

El Servei Prelaboral de Nou Verd es va crear ara fa 10 anys per donar resposta a la necessitat d’acompanyament i inserció de persones amb trastorn mental al mercat laboral. Per a més informació, podeu adreçar-vos al c/ Eugeni d’Ors, núm. 25 de Vilafranca del Penedès, de dilluns a dijous de les 9 a les 14 h i de les 15 a les 17 h; trucar al telèfon 93 819 99 74, o bé enviar un correu electrònic a formació@nouverd.com.

Descarregar catàleg dels cursos

No hi ha comentaris

Escriure un comentari