Entrem-hi | Pla de formació a mida amb Xarcuteries Anton
14351
post-template-default,single,single-post,postid-14351,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Pla de formació a mida amb Xarcuteries Anton

16:04 26 September a Junts trenquem el cercle!, Notícies
0 Comentaris

Aquest mes de setembre, s’ha iniciat un curs d’auxiliars de carnisseria/xarcuteria i d’operaris d’indústria càrnica. Aquest ha estat impulsat gràcies al fons econòmic de Junts trenquem el cercle! i amb l’estreta col·laboració de Xarcuteries Anton, empresa adherida al programa, que cedeix les instal·lacions i hi posa la persona formadora per la part pràctica. Es tracta d’una formació a mida, ja que el contingut del curs ha estat elaborat conjuntament amb Anton amb l’objectiu d’ajustar-se al màxim a les seves necessitats en cas que requereixin incorporar algú a l’empresa.

El curs, en el que hi participen onze persones en situació de vulnerabilitat social, ofereix coneixements globals del sector i permet conèixer tot el procés d’elaboració dels productes càrnics, el tall de peces, elaboracions, envasats, així com també l’atenció al públic i la presentació dels productes a la botiga.

No hi ha comentaris

Escriure un comentari