Entrem-hi | Sant Marí Sarroca destinarà 35.000 € al projecte Inclusió impulsat per Entrem-hi
14480
post-template-default,single,single-post,postid-14480,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Sant Marí Sarroca destinarà 35.000 € al projecte Inclusió impulsat per Entrem-hi

Sant Marí Sarroca destinarà 35.000 € al projecte Inclusió impulsat per Entrem-hi

11:09 14 March a Entrem-hi, Nou Set
0 Comentaris
Penedès Inclusió compta amb la implicació de 12 municipis de l’Alt Penedès i ha generat més de 125 llocs de treball des de 2013

 

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha signat un conveni amb el Grup Cooperatiu Entrem-hi per impulsar el projecte Inclusió, un programa de cooperació públicosocial per al foment de la cohesió social. El consistori martinenc destinarà 35.000 € al projecte de formació, contractació i acompanyament sociolaboral que promou la inserció laboral de persones en situació d’atur, mitjançant la realització de feines en benefici de la comunitat. En aquest sentit, Sant Martí Sarroca Inclusió crearà tres nous llocs de treball durant sis mesos per a persones del municipi en aquestes circumstàncies.

El programa persegueix tres objectius molt concrets: generar llocs de treball per  persones en risc d’exclusió, recuperar i rehabilitar espais d’ús públic en benefici del municipi i millorar l’ocupabilitat i l’accés al mercat laboral dels participants, gràcies a les sessions d’acompanyament sociolaboral que es realitzaran a través de la cooperativa del Grup Entrem-hi, Nou Set. Aquest contracte està vinculat a l’Acord d’Inserció, amb el qual les persones beneficiàries dels projectes i a les seves famílies es comprometen a participar de les accions formatives professionals i transversals proposades per l’empresa per a la millora de l’ocupabilitat i la qualificació professional.

Sant Martí Sarroca Inclusió neix en el marc del Penedès Inclusió, que compta amb la implicació de 12 municipis de la comarca de l’Alt Penedès i que des de la seva primera edició al 2013, ha generat 125 nous llocs de treball i ha participat en projectes de rehabilitació d’habitatges per finalitat social, edificis i façanes i de recuperació d’espais naturals, com el Camí del Riu, la Muntanya de Sant Jaume o el Castell de Penyafort. Vilafranca del Penedès va ser el primer municipi en implantar aquest programa i, poc a poc, s’ha anat estenent per la comarca. Penedès Inclusió també compta amb la implicació de quatre entitats supramunicipals (Ministeri de Treball, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona i Mancomunitat de l’Alt Penedès).

No hi ha comentaris

Escriure un comentari