Entrem-hi | #trenquemelcercle amb Xarcuteries Anton
14420
post-template-default,single,single-post,postid-14420,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

#trenquemelcercle amb Xarcuteries Anton

17:56 10 January a Entrem-hi, Junts trenquem el cercle!, Notícies, Nou Set
0 Comentaris

Avui dimecres 10 de gener a les instal·lacions de l’Escorxador de Vilafranca del Penedès, ha tingut lloc l’acte de cloenda del curs d’auxiliars de xarcuteria i carnisseria i operaris de la indústria càrnica. El curs, en el que hi han participat deu persones en situació de vulnerabilitat social, ha ofert coneixements globals del sector i de tot el procés d’elaboració dels productes càrnics (el tall de peces, elaboracions, envasats), així com també l’atenció al públic i la presentació dels productes a la botiga. La formació comptava amb dos blocs, un de teòric (100 h) i l’altre de pràctic (80 h) i s’ha realitzat de dilluns a divendres durant l’últim trimestre del 2017.

Aquest curs ha estat impulsat gràcies pel Junts trenquem el cercle!, amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb l’estreta col·laboració de Xarcuteries Anton, empresa adherida al programa i que ha cedit les instal·lacions dos dies a la setmana per fer-hi les pràctiques, ha posat la persona formadora per a desenvolupar-les i ha ofert un conveni de pràctiques a cadascun dels alumnes. Es tracta d’una formació a mida, que Entrem-hi defineix com un enclavament formatiu, ja que el contingut del programa ha estat elaborat conjuntament amb Anton amb l’objectiu d’ajustar-se al màxim a les seves necessitats en cas que requereixin incorporar algú a l’empresa.

Ara és moment que els tècnics i l’empresa facin les valoracions pertinents però el fet que quatre dels deu participants hagin aconseguit un contracte laboral durant la campanya de Nadal a l’empresa Xarcuteries Anton, és un bon indicador d’èxit d’aquesta prova pilot d’enclavament formatiu.

La venda de producte fresc de vedella, porc, xai, aus i conill és el centre de l’activitat econòmica de Xarcuteries Anton. La xarxa de venda comprèn 11 botigues pròpies de venda repartides en 6 municipis de l’Alt Penedès i el Garraf. També directament a altres clients com restaurants, bars, carniceries i xarcuteries, escoles, col.lectius, etc., i a més disposa d’una línia de productes precuinats i plats preparats que es poden trobar a les botigues pròpies o bé per encàrrec per a celebracions i esdeveniment de qualsevol tipus. 

 

No hi ha comentaris

Escriure un comentari