Entrem-hi | Visita a Comerç Espirall en el marc del curs de processos de venda del Servei Prelaboral
13347
post-template-default,single,single-post,postid-13347,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Visita a Comerç Espirall en el marc del curs de processos de venda del Servei Prelaboral

17:29 03 March a Entrem-hi, Formació, Nou Verd, Servei Pre Laboral
0 Comentaris

La presidenta de Comerç Espirall, Sílvia Raventós, ha fet avui una xerrada sobre el tipus de comerç del barri, caracteritzat per la proximitat i la confiança i pel predomini d’establiments de compra habitual o primera necessitat (alimentació i serveis). Hi han participat vuit persones amb diagnòstic de salut mental que actualment estant formant-se, a través del Servei Prelaboral de la Cooperativa Nou Verd, en l’estudi teòric i pràctic dels processos de venda.

La jornada ha acabat amb una visita pel recinte comercial del barri de l’Espirall de Vilafranca del Penedès amb l’objectiu de conèixer de primera mà els diferents establiments.

En aquest aquest context formatiu, properament tindrà lloc una nova sessió d’speed dating empresarial, en la qual hi participaran diferents empreses del territori, per tal de posar en pràctica i valorar les habilitats comunicatives dels alumnes.

Aprofitem per destacar la col·laboració de la Sílvia, de l’empresa de menjars per emportar Cal Busquets, per la seva participació activa en el marc del programa Junts trenquem el cercle! i en les altres activitats organitzades des de les cooperatives del Grup Entrem-hi. Gràcies, Sílvia!

No hi ha comentaris

Escriure un comentari