Entrem-hi | Visita a les obres realitzades gràcies al programa Vilafranca Inclusió
13491
post-template-default,single,single-post,postid-13491,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Visita a les obres realitzades gràcies al programa Vilafranca Inclusió

16:06 28 May a Entrem-hi, Nou Set, Vilafranca Inclusió
0 Comentaris

El passat 12 de maig, membres del Consell Rector de Nou Set van visitar les obres de rehabilitació d’alguns dels edificis en els que s’està actuant, dins el marc del projecte VILAFRANCA INCLUSIÓ, que es ve duent a terme entre l’Ajuntament de Vilafranca i NOU SET des del maig de 2013. Els representants de la cooperativa es van reunir amb personal tècnic i arquitectes de l’Ajuntament de Vilafranca, amb els que van poder valorar conjuntament l’abast de les intervencions fetes i les previsions que hi ha en aquest moment en relació a les obres.

El projecte Vilafranca Inclusió, impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca, té per finalitat la contractació, l’acompanyament i la formació de persones que es troben en situació o en risc d’exclusió social al municipi. A més d’estabilitzar la seva situació amb un sou, els participants reben un conjunt de formació i acompanyament que els prepara a nivell personal i professional per poder trobar feina de forma més eficaç en el futur.

D’altra banda, també pretén recuperar una zona verda a la Muntanya de Sant Jaume, convertint-la en un espai acollidor i de lleure, i rehabilitar tres edificis emblemàtics del centre de la Vila que tindran, tots tres, una utilitat social per als ciutadans de Vilafranca un cop estiguin rehabilitats.

Per tant, aquest projecte d’una banda dóna feina i prepara a persones que es troben en situacions de gran dificultat econòmica i de l’altra, col.labora en rehabilitar equipaments amb finalitat social a Vilafranca. Cal destacar que al mateix temps, membres de les families dels beneficiaris del projecte, també participen en el desenvolupament d’Itineraris d’Inserció, amb l’acompanyament de tècnics del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca. D’aquesta manera, l’efecte de millora de les possibilitats de trobar feina arriba a més persones.

En aquests moments hi treballen vint-i-sis persones amb contractes d’inserció – formació i aprenentatge i un equip d’oficials i coordinadors que garanteixen la seva formació i el desenvolupament adequat de les obres. Des que es va iniciar el projecte el juny del 2013, s’han contractat a 55 persones en contractes d’inserció (a més del grup d’oficials).

No hi ha comentaris

Escriure un comentari